Show Ex VAT |  Show Incl. VAT

Eksempler på brug

Badges kan bruges i utallige sammenhæng. Som det ses kan du bruges både til at sælge flere prudukter, til at sætte fokus på en speciel funktion hos en medarbejder som f.eks. spørg mig eller til at sætte fookus på en kampagne.

 

 

Firma anvendelse

Badges kan bruges i utallige sammenhæng. Som det ses kan du bruges både til at sælge flere prudukter, til at sætte fokus på en speciel funktion hos en medarbejder som f.eks. spørg mig eller til at sætte fookus på en kampagne.

 

Badges til bands

Vi har efterhånden lavet til mange af Danmarks bedste bands og festivaller og vi glæder os til at lave nogle fede badges til jer.

 

Organistationers brug af badges

Vi er stolte af at samarbejde med de fleste af Danmarks humanitære organisationer. Husk at vi tilbyder en speciel rabat til jer uanset om det er hvaler, ældre eller kræft bekæmpelse der er formålet.

 

Privat brug

WTante yrsa skal da have en køleskabsmagnet med den nye lille guldklump. Badges kan også bruges til den sjove polterarbend, brylluppet eller konfirmationen. Lav et helt unikt bordkort med et badge med billede eller citater fra konfirmanten og lav et minde der ikke bare bliver smidt ud efterfølgende.

 

Badgeland har E-mærket

E-mærket betyder at Betalingsløsningen er krypteret og sikkerhedsgodkendt. Du modtager aldrig SPAM fra en denne hjemmeside. Du kan nemt få at vide hvad dine personoplysninger bliver brugt til Du får kun nyhedsbreve eller elektronisk reklame, når du udtrykkeligt har sagt ja. Ved køb bliver du udtrykkeligt gjort opmærksom på betingelserne for handlen 
Fortrydelses- og reklamationsret fremgår af den elektroniske ordrebekræftelse. Du kan deltage i eventuelle konkurrencer uden at forpligte dig til andet (tilmelding til nyhedsbreve, accept af reklamer etc.). Det fremgår tydeligt, hvilken virksomhed du handler med.

Vi værdsætter din vurdering - Trustpilot

Hos badgeland bruger vi Trustpilot. Det gør vi for at du kan lave en uvildig vurdering af dit køb og dermed hjælpe andre med at finde de bedste og sikreste steder at handle på nettet

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut egestas scelerisque orci. Sed fringilla, risus vel lacinia posuere, arcu velit euismod nisi, vitae pharetra orci ligula eget nibh. Praesent erat neque, suscipit ac molestie in, mattis eget dui. Curabitur enim magna, tincidunt eu consequat eget, convallis et augue. Mauris condimentum aliquet malesuada. Morbi sodales massa ac elit facilisis quis facilisis lacus tristique.