Show Ex VAT |  Show Incl. VAT

SDG badges

NOTE: Alle verdensmåls produkter er fremstillet på bestilling fra gang til gang, under FN's verdensmåls licens for brug af verdensmålene til undervisnings og uddannelsesformål. Alle skoler og virksomheder der arbejder med verdensmål kan anvende disse produkter. 

Productiontype with shipping

You have selected:

Loading

Uploaded:

Your file

Designed:

Your file

Total price without VAT:

Add to basket

Add to basket just press the button.

SDG badges

Sæt fokus på FN’s verdensmål med badges. De leveres med nål på bagsiden til jakken, trøjen eller tasken. FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling består af 17 mål og hele 169 delmål, der skal sørge for at FN’s medlemslande løser de største udfordringer, som verden står overfor frem mod år 2030. De fokuserer på flere forskellige områder som at gøre en ende på fattigdom og sult i verden, at gøre uligheder mindre, forbedre kvaliteten af uddannelse og sikre bæredygtig vækst.

Vi fremstiller dem fra gang til gang det er derfor små antal koster meget. Men hvis du køber 100 styk er prisen meget billigere. Læs FN's regler for brug af Verdensmålene her

Som noget nyt har vi også lavet en komplet pakke med alle 17 verdensmål. Hvis der bestille 100stk så får man 100 af hvert design. ialt 1700 stk badges. Stykprisen når pakken er valgt er pr sæt.

Vi laver mange flere produkter med verdensmålene ring endelig og hør mere om de produkter vi kan lave

verdensmålene

Pricelist include vat