Show Ex VAT |  Show Incl. VAT

Andre størrelser

View as  
per page
Fast production
Biologisk nedbrydelige badge dele - KUN til ECO badgemaskinen
Verdens første 100% biologisk nedbrydelige badge. Forside, bagside og mylar er lavet af stivelse. Bå...
Starting at €0.30
Shop now
Mylar plastic for making badges
Beskyttende platikforside til din badge produktion, som sættes ovenpå motivet som beskyttelse. Hvis ...
Starting at €12.00
Shop now
Badge dele med nål - Alle størrelser
Badge parts with pin back
Starting at €0.10
Shop now
Klips og nål med selvklæbende limpude pakke
Clips and pin adhesive
€13.19
Shop now
Selvklæbende klips i metal - Kan dreje rundt
Clips with adhesive glue
€28.60
Shop now
Klips med selvklæbende limpude - pakke med 100 styk
Pakke med 100 styk selvklæbende klips. Nem montering og en god, stærk lim. 
€13.19
Shop now
per page

Her i kategorien finder du badgedele, som passer til vores mere specielle former og størrelser - For eksempel vores større runde badges 90mm og 100mm, og dele til ovale, rektangulære, kvadratiske, trekantede, pentagonale, og hexagonale badges.

Vær dog opmærksom på, at du skal vælge den ønskede størrelse inde på produktet, da det er et samlet produkt for alle de tilgængelige størrelser.

Vores ovale 45x70mm badges er et meget populært valg til navneskilte, da der er god plads til både navn og et elegant design. Ønsker man andre bagsideløsninger end standard badgenålen, så kan de også fås med vores stærke dobbeltmagnet. Ellers er der mulighed for at købe vores forskellige typer af klips, som sidder fast på en selvklæbende limpude.

Hvis du virkelig vil kunne ses på afstand, så skal du op i vores XL størrelser: 90 og 100mm. Her er der ekstra god plads til det detaljerede design, eller den meget store tekst. Der er ikke noget diskret over disse størrelser!

Vores rektangulære størrelser er enormt populære både som badges, navneskilte, og køleskabsmagneter. Der er rigtig god plads til både tekst og design, og det er let at få et design til at se super skarpt ud. Specielt køleskabsmagneterne er meget populære, både ved børn og voksne. Her kan du nemt lave flotte billedmagneter, som viser barnets flotte tegninger, familiebilleder, eller måske endda flotte magneter, som er perfekte til direkte salg i museumsbutikken, souvenirboden, og lignende. Der er mange muligheder.

De trekantede, pentagonale, og hexagonale badges er perfekte, hvis man gerne vil skille sig helt ud fra mængden og gøre opmærksom på noget helt specielt. Det er bare at lade fantasien flyve.