Show Ex VAT |  Show Incl. VAT

Online designer

Her kan du designe A4 design filer lige klar til at printe på din egen printer. Du kan designe dit motiv og trykke på download og så får du med det samme et ark hvor systemet har sat så mange af designet ind på arket som der er plads til. 

View as  
per page
Motif Designer for Standard Round Sizes
Design and print A4 sheets for standard badge machines. The designer is free to use, and you don't n...
Starting at €2.00
Design
per page
Specialstørrelser

Her finder du motiv designere til vores specialstørrelser og former. Som f.eks. Ovale og rektangulære badges.

Design af badge med online design printer

BETA VERSION. Du kan gratis anvende denne online printer der senere kommer til at koste et abonnement at anvende.

I Vores online design printer kan du lave ark med motiver til at anvende i din badgemaskine. Du kan nemt sætte flotte og kreative motiver op lige klar til at printe og lave om til badges. 

Det virker på den måde at du klikker på en størrelse f.eks. 32mm. Når du har lavet dit design kan du trykke på download A4 ark. 

 

TIPS til brug:

PNG filer:

På nettet findes masser af filer der er gemt i PNG format. Det gør normalt at de har transparente baggrund. Gem disse filer når du finder dem og upload dem i designeren. På den måde kan du nemt sætte billedet ind på en farvet baggrund som f.eks. burgeren herover. 

Se f.eks. en søgning på nettet her: Søgning på PNG filer

 

Design din grafik med Canva:

På online programmet Canva kan du design dit motiv helt gratis. Programmet har mange gratis skabeloner. Tip: hvis du skal designe et badge kan du tage de mange skabeloner de har til runde klistermærker.

Link til programmet: Gå til Canva.com

 

Online gratis Photoshop:

Det kan være du har hørt at Photoshop er et godt program til at designe din fil i? Det er også rigtigt og vi har skabeloner liggende til alle vores størrelser. Men har du ikke lige de mange penge til at købe programmet findes der et gratis alternativ online. Her kan du også åbne vores .psd filer i. Designe færdigt og gemme i photoshop formatet. Nemt og gratis.

Link til programmet her:  Gå til Photopea.com

 

Design med AI:

På nettet findes efterhånden mange stærke programmer der bruger kunstig intelligens til at lave præcis det du kan forstille dig. Programmerne virker med der kaldes prompts - eller med andre ord "opskrifter" på en opgave. Hvis du vil have et billede af en glad mexikansk kaktus der danser med en stor cigar kan du nemt få et udkast til et sådant billede. NOTE: Husk at skal du have copyright til de billeder du fremstiller med AI skal du være betalende medlem.